Suomen Kihlakunnanulosottomiesten Yhdistys ry   /  Vanhat Karhut ry
 Finlands Häradsutmätningsmän rf
     
  Yhdistys etusivu | Vanhat Karhut | Galleria | Arkisto |  
     
 
  JÄSENTIEDOTE  1 / 2014

 
  Keväinen tervehdys kaikille ja terveisiä Brysselistä!

Suomen koleassa keväässä liputettiin Eurooppa-päivänä 9.5.
Vaikuttava oli myös lippurivistö Brysselissä EU-parlamentissä, kun sen edessä 24.4. matkalaisistamme otettiin yhteiskuva.(kuva 1). Meitä oli 24 uteliasta, kaikki ilmoittautuneet mukana, ei sairastumisia matkankaan aikana ja kaikki saapuivat kokemuksia täynnä kotiin turvallisesti Finnairin lennolla. Matka täytti odotukset, jopa yli; ”täysi kate matkan hinnalle”, ”kyllä tämä matka avartaa maailman kuvaa”, ”mahtavaa matkaseuraa” olivat kommentteina palautelomakkeilla.

Varsinkin ensimmäisen päivän NATO-vierailu herätti ajatuksia ja olikin tosi ajankohtainen. Bryssel itsessään on monikansallinen kaupunki, nuorekas ja eloisa, jonka uudessa rakentamisessa näkyy vahvasti EU-parlamentin lasi-/teräsrakennukset, kuitenkin siellä on vahvaa, vanhaa yleiseurooppalaista kulttuuriperintöä (kuva 3). Yhden päivän tutustumiskohde oli Bruggen vanha kaupunki n. 80 km Brysselistä ja sen keskusta kuuluu UNESCOn maailman perintökohteisiin. Pitää tietysti muistaa myös belgialainen olut (kuva 4), suklaa, pitsit ja Tintti- sarjakuva (kuva 2). Varsinainen matkakertomus on tekeillä. Se ja lisää kuvia laitetaan sitten SUY:n kotisivulle.

Porukalla on mukavampi matkustaa ja moni kyseli jo ensi vuoden matkakohdetta ja palautelomakkeissa olikin ehdotuksia; mm Praha (useita), Wien ja Kööppenhamina. Mikäli jatketaan yhteistä matkailua, ehdotuksia odotetaan ennen syksyn kokousta, joka on marraskuussa Kuopiossa.

SUY on luopumassa Karhuset-lehdestä ja siirtyy sähköiseen lehteen. Mikäli haluat ulosoton nykypäivän kuulumisia, niin ilmoita sähköpostiosoitteesi. Muille postitamme mahdollisuuksien mukaan paperiversion.

Hyvää vointia ja virkistävää kesää kaikille!

Vanhojen Hallitus

Mikäli olet jo maksanut 20 euron jäsenmaksun 2014, tilillepano on tietysti aiheeton.

Linkkejä:
http://www.nato.int/
http://www.europarl.fi/ Suomen tiedotustoimisto
http://www.asuntomessut.fi/jyvaskyla-2014 Tervetuloa !! Nähdään messuilla! Terv Tepa
http://www.asuntomessut.fi/kalajoki-2014/ loma-asunnot 
  *   *   *   *   *   * Palaa arkistoon