Suomen Kihlakunnanulosottomiesten Yhdistys ry   /  Vanhat Karhut ry
 Finlands Häradsutmätningsmän rf
     
  Yhdistys etusivu | Vanhat Karhut | Galleria | Arkisto |  
     
 
  JÄSENTIEDOTE  23.10.2015

 
  Hei!

Turussa kokouksessa suunnitellaan ja päätetään tehdäänkö keväällä matkaa ( yhdessä töissä olevien SUY:n jäsenten kanssa.)

Ainakin yksi esitys kokoukselle on eli

eri tarjousten ( 3 ) perusteella ja kokemuksestakin tultiin Matkasenioreiden tarjoukseen; hinta ja laatu sekä ennen kaikkea sisältö.
Tarjouspyyntömme oli Budabest, Berliini tai Dublin. Kaksi hyllytettiin osaksi "kansainvaellusten" mahd. levottomuuksien takia ja pelkkä Dublin on suhteessa aika "tynkä"matka ( 3 pv) joten lopputulos on Irlannin kiertomatka.

Nyt kyselen kiinnostusta jatketaanko valmistelua, eli vastauksia, jos mahdollista ellei jotain estettä tule: 1) lähden, 2) lähden + avec, 3) harkitsen, 4) en missään tapauksessa

Vastauksia odotan parin viikon sisällä, terkuin Tepa

PS Kysely n. 20: een tuttuun osoitteeseen, voit tietysti kysyä kaveriakin.

"Räätälöity ryhmämatka ei ole sama asia kuin sarjatuotannossa tuhansille matkustajille myydyt seuramatkat. Räätälöity matka sisältää lentojen, hotellin, kuljetusten, käyntikohteiden ja aterioiden lisäksi paikallisen yhteiskunnan ja kulttuurin tuntevan asiantuntijaoppaan palvelut suomen kielellä. Hyvä opas tuo lisäarvoa matkaelämykselle ja on siten räätälöidyn ryhmämatkan tärkeimpiä elementtejä.

Moni yleensä omatoimisesti matkustava yllättyy kuinka ohjelmallisella ryhmämatkalla on mukavaa. Samanhenkisessä porukassa on miellyttävää kokea uusia matkakohteita ja elämyksiä. Matkustajat tutustuvat toisiinsa usein tervetuloillallisella ja monista tulee ystäviä matkan jälkeenkin."
  Irlanti 2016 (pdf). 
  *   *   *   *   *   * Palaa arkistoon