Suomen Kihlakunnanulosottomiesten Yhdistys ry
 Finlands Häradsutmätningsmän rf
     
  Etusivu | Puheenjohtaja | Hallitus | Luottamusmiehet | Koulutus | Jäsenlehti | Arkisto | Ulosottolaskin | Vanhat karhut ry  
     
 
  Tepan terveiset Palaa arkistoon
 

14.11.2009 Tampere SUY - 80 vuotta

Kiitos!

 
 
Arvokkaan päiväjuhlan ohjelmaan kuuluivat huomionosoitukset. Sain osalleni sekä liiton että yhdistyksen kunniajäsenyyden. Kiitän sekä yhdistyksen puheenjohtajaa ja hallitusta että liiton puheenjohtajaa ja hallitusta.

Meillä kaikilla yhdistyksen huomio-osoituksen saaneilla on jopa vuosikymmenien yhteinen taival edunvalvonnassa sekä yhdistyksessä että liitossa. Kiitos jäsenille luottamuksesta.
Kunniajäsenyys on arvokas asia; ylpeänä ja samalla haikeana voimme muistella menneitä. Merkillisen nopeasti vuodet menivät.

Aktiiviset yli 20 vuotta olivat minulle antoisaa aikaa. Kiitos jäsenistölle luottamuksesta ja virastonpäällikölle myönteisestä suhtautumisesta, osallistuminen vei myös virka-aikaa. Toimiminen antoi kuitenkin voimia ja valmiuksia varsinaiseen virkatyöhön ja oli meillä edunvalvontatyössä yhdessä välillä hauskaakin. Olemme saaneet pysyviä ystäviä ja sitä varten ihan rekisteriöidyn foorumin eli eläkeläisten oman yhdistyksen Vanhat Karhut ry:n (www.ulosotto.fi), joka seuraa varjona varsinaista yhdistystä, minne se sitten meneekään.

SUY:n syyskokouksessa, 15.11.2009 samoin Tampereella, valitulta hallituksen jäseniltä ja luottamusmiehiltä vaaditaan aitoa sitoutumista toimintaan. Se tuo luottamusta, ja kun kaikki tekevät parhaansa, se heijastuu myös jäsenistöön. Avointa vuoropuhelua ja keskinäistä tukea tarvitaan niin yhdistyksessä kuin myös työpaikoilla.

Kiitos juhlakokouksen järjestelyistä vastuun kantaneelle toimikunnalle ja koko hallitukselle. Nämä merkittävät merkkipäiväjuhlat sujuivat esimerkillisesti ja arvokas iltapäivä Tampereen kaupungin vastaanotolla ja juhlaillallinen olivat menestys.

Ja vielä yksi merkittävä seikka; pidetään yhteyttä.

Jyväskylässä 21.11.2009
Terttu Sandelin
SUY:n sihteeri, vuosimallia 1988 - 2007

Palaa arkistoon